söndag 30 oktober 2011

Ännu en vecka till ända

Ja så var det söndag igen. Har inte gjort så mycket i helgen, igår var vi inne en sväng i stan då det var cykeltävling i Kungsan och det måste man ju såklart titta på. Per startade vid 12:20 så jag i Oskar kom dit vid 12 då han somnade fint i vagnen lagom tills vi kom fram. Gick omkring lite i Kungsan o kollade på olika ställen och hejade. Per slutade på en femte plats som han var ganska nöjd med. När han var klar blev det lunch på Max sen åkte vi hem och Per skulle stanna kvar och hjälpa till med att riva banan. När vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen då vi skulle till restaurang Station vid Norra Bantorget med CRT. Det var riktigt trevligt. Lite jobbigt var dock att Oskar var väldigt övertrött och på det väldigt mammig, det passade inte ens att sitta hos pappa. Så jag fick ägna en stor del av middagen till att få honom att sova, och vid halv tio somnade han äntligen. Så kunde jag äta lite grann i lugn i ro :)
Vi kom hem vid midnatt och hoppades på att få sovmorgon iochmed vintertiden, men icke då.. Oskar som i vanliga fall vaknar vid åtta slog upp sina klarblå ögon 7:10 imorse... Han är nog lite påverkad av den här timmen för han har vart lite seg idag. Han somnade ett par timmar på förmiddagen då jag passade på att sova. Sen var det lunchdax o då tröck han i sig en hel burk med fiskgryta tror jag det var. Har nog aldrig hänt..
Sen satt vi här o slappade och så kom Per cykelkompis Peter över en sväng, och efter ett tag började det diskuteras middag och efter en kort överläggning åkte vi ner och åt sushi. Idag blev det en Gunkan Maki Sushi
Vi fick även smaka yakunikurullarvsom även de var supergodaSushi

När vi kom hem fick Oskar en snabbdusch, sen blev det lite välling innan han somnade fint.
Nu är det slappa framför teven innan det är sovdags inför morgondagen. 

Inga kommentarer: