onsdag 3 augusti 2011

Oskar 6 mån

Ja igår då kanske snarare. Ja tiden går så sjukt fort, känns som det var igår man låg där på bb med det där lilla hjälplösa paketet som sen skulle med oss hem och vi skulle ta hand om honom själva. Den där lilla som mest bara åt och sov är idag en glad sprallig, busig och charmig liten prins. Så lite duktiga på att ta hand om honom e vi nog alla haha
För att fira honom igår blev det ett besök på bvc för kontroll. Det gick bara fint o han utvecklas som han ska. Var väl lite sådär med vikten, men han e ju rätt aktiv av sig så det räcker nog inte med bara amning o ersättning, så nu har vi kört igång med gröt på fm och en flaska välling innan läggdags + smakportioner av diverse rotsaker. Potatis o morot gick bra igår, men potatis o majs som han fick idag var ingen större hit..
Igår hade vi även en massa besök. Först kom min kompis över med sina två barn, oscar 5år och Clara 2,5år. De hade köpt jättefina kläder till Oskar, en vit och blå body och ett par jeans, kommer bli värsta coola killen sen i höst. Vi fick även en kasse med jättefina kläder som deras Oscar haft som kommer passa fint i vinter/vår!
Nuär vi på väg ner till Mats o Karin och deras Tyra för att hälsa på ideras nya hus. Ska bli riktigt kul att se dem igen!!


Här busar Oskar med far sin dagen innan den stora dagen!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: