måndag 22 augusti 2011

Måndag igen och en trevlig helg till ända!

Ja vi har verkligen haft en kanonhelg måste jag säga. Det började ju i fredags med middag med Christoffer o Felicia som var kanontrevligt. Vi skulle ju inte stanna så länge som sagt, men kom hem vid tre nånting. Man var ju inte så pigg och inte jätteglad när Oskar vaknade vid halv nie eller var klockan nu var och inte ville somna om igen..
Vid tretiden och Jenny och Johnny över för lite middag och skitsnack. Jag bjussade på entrecote och potatisgratäng som blev riktigt bra. Fan, första gången i mitt 32-åriga liv som jag lyckats steka en köttbit utan att den blir alldeles torr och äcklig. Till och med så jag blev impad av mig själv. Oskar var väl inte på sitt bästa humör under lördagen heller och han hade lite feber så han fick alvedon och blev lite lugnare sen. Försökte få honom att sova lite men det gick sådär. han somnade till en kortis men vaknade ungefär lika snabbt som han somnade in. Vi hade riktigt trevligt under kvällen och man var mätt och belåten sen efter all mat.
Igår gick Per upp vid halvåtta för att bege sig ut och cykla en långrunda. Sen var det bara att duscha och slappa en liten kortis för då var det dags att bege sig ut till Åkersberga och min kompis Cissi och hennes man för lite middag. Då blev vi överbjudna till deras grannar på hemmagjorda hamburgare. Det var riktigt smaskens!!
Där var även Cissis syster Ylva med man och dotter på 9månader på besök så hon Oskar studerade varandra, riktigt kul att se. Blev mycket snack om allt mellan himmel och jord och kanongod mat så man hade kanske ingen lust att åka hem, men Per skulle ju upp och jobba idag så vi började bege oss lite innan 10 och sen var det bara pang isäng!
Idag börjar nog Oskar komma tillbaka till sitt rätta jag igen tror jag. Han vaknade till vid åtta och åt fram till nie, sen sov han till halvelva. Då slörpade han i sig en halv portion gröt och över 2dl ersättning. Vid halvett blev han lite hungrig igen så då ammade jag honom sen sov han i ca 30min då vi gick ner till Öppna förskolan. Det var riktigt kul att gå dit och Oskar tyckte det var jättekul att studera de andra barnen och leka med alla skallror som fanns där och krypa omkring på golvet. Vi var där till tre nånting, sen fick han lite mat och har sovit sen dess och sover fortfarande. Snart är det väl dags att väcka honom lite då han ska få kläder på sig och vi ska till Farsta och äta middag
Inga bilder har det blivit heller.. Hade tänkt fota lite igår och packade ner kameran, men minneskortet satt kvar i Pers dator då vi visade bilder från Kanada för Jenny och Johnny.. Typiskt!

Inga kommentarer: