torsdag 18 augusti 2011

Grin-Oskar!

Ja nu har det gått två dagar då han inte alls varit på någe kul humör! Det var dock lite bättre idag än vad det var igår, men den där glada busiga Oskar som brukar va här har nån rövat bort! Igår sov han typ ingen middag alls, han vaknade vid sju, åt lite och somnade om igen till nie, sen var det full fart hela dagen. O inte var han intresserad av att äta heller.. Inget var bra, inte gröt, amma gick inte, varken flaskan med ersättning eller välling var intressant.. Men vi fick i han ca 1dl välling i vart fall sen däckade han fint lite efter åtta och sov hela natten..
Idag var det lite bättre, men han har vart så himla rastlös.. Saker är kul ungefär 2minuter sen ska han göra nåt annat.. Det bästa var nog när han låg o kravla på golvet, kravla rätt in i väggen och blev skitsur för det tog stopp, sen flyttade/vände jag på honom och 3sek senare hade han kravlat in i samma vägg igen haha!

Ikväll fick jag i vart fall i han hela vällingflaskan så jag hoppas på lite bättre humör imorgon.. Annars blir det jobbigt! Tur det är helg snart så man får lite hjälp av Per =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där verkar vara någon epidemi, Arvid har varit precis likadan i två dagar. Läste om nån teori att de kan bli så precis före nästa utvecklingssprång. Arvid är inte nöjd om han inte får sitta i knät eller att man håller honom i famnen, asjobbigt.