torsdag 25 augusti 2011

Sicklabesök

Idag var det en tur till Sickla som stod på dagordningen och luncha med Sussie och Natta. Kom dit vid halvtolv och Oskar var på sitt allra bästa humör. Dock var han inte helt nöjd med att sitta i stolen medans vi åt så Natta var inte sen att ta hand om honom så jag fick äta ifred. =) Sen följde jag med upp på kontoret för att hälsa på mina kollegor, det var riktigt trevligt. Det var en del som jag inte träffade sist jag var där pga semestrar men de var där den här gången istället. och såklart fastnar man ju överallt trots att man bara ska stanna en liten stund så vi åkte väl därifrån vid tretiden och var hemma runt halvfyra. Då var Oskar lite småtrött och grinig så vi satt bara och tog det lugnt tills Per kom hem. Sen slocknade Oskar vid halvsju och sov en timme på soffan innan det var dags för ett bad. Han hade vart lite skrikig i början men det hade gått över fort. Själv var jag inte hemma då, ingen av oss orkade laga nån mat så det blev en kebabrulle istället från den lokala pizzerian, gick ner det med. =)

Och för den som undrar hur det gick med uppdateringen på mobilen så gick det inte alls...! Jag hade ju säkerhetskopierat så fint, men sen när jag skulle starta upp skiten så hade de tagit bort den funktionen så alla nummer och meddelanden och appar som jag laddat ner har försvunnit..! Ja, nu har jag ju då lust att skriva diverse ord här, men jag tror vi hoppar det...! Som tur är så har jag typ alla kontakter även på facebook så det går ju att kontakta dem i alla fall. Och de som inte finns där har jag mailadress till.. Man kanske skulle skaffa en sån där hederlig telefonbok som man hade "förr i tiden"... Eller så skaffar man helt enkelt en telefon som inte är så j***a komplicerad.. Eller kanske läsa instruktionerna..
Imorgon ska Per upp till Ludvika och åka Finnmarksturen på lördag. Själv åker jag hem till mamma och pappa så får vi se om jag åker hem lördag eller söndag.

1 kommentar:

kontakter sa...

Hej!

Kolla om du inte kan få tillbaka kontakterna med tjänsten Speedbook