söndag 8 maj 2011

Tunnelbesök och visit hos mamma och pappa

Tidigare i veckan pratade jag med mamma som hade läst i Metro att det skulle vara öppet ner i tunnlarna till Citybanan och frågade om ville följa med. Ja varför inte, eftersom Per skulle ha hand om CRT's träningsläger inför LidaLoop och skulle va borta hela dagen så kan det ju va kul att hitta på nåt annat än att bara sitta hemma o glo. De kom och hämtade upp mig och Oskar vid halv tolv imorse och vi åkte iväg mot Söder Mälarstrand där det skulle va en nedgång öppen.
När vi kom fram var det världens kö och vi fick information om att de räknade med kö på minst en timme. Dethade vi inte så stor lust med så vi gick omkring utanför där de hade ställt upp ett stort tält med massa informationstavlor om hur bygget gick till som var intressant att läsa om och de bjussade även på fika, trevligt!! Oskar fick en ballong och han blev så glad så!!! (Eller var det kanske mamma som blev glad??


Så vi var inte där så länge, nån timme bara, sen åkte vi hem till mamma och pappa och slappade bara.

På väg dit åkte vi förbi i Sollentuna där vi ska bo sen och kollade hur det såg ut och de hade i vart fall börjat gräva. Ska bli kul att se hur det växer fram!!


Här sitter vi vid matbordet och Oskar undrar vart 17 maten är någonstans!!!

Och här han sitter han och myser hos mormor sin!

Nu blir det bara slappa resten av kvällen. Oskar fick lite mat och nu sover han sött på soffan efter en intensiv dag med massa nya intryck! =)

Inga kommentarer: