torsdag 26 maj 2011

Dagarna går..!

Ja här går det undan, känns inte som att man inte hinner med nånting om dagarna..!

Kort summering sen sist:
I söndags var vi ute till Vaxholm och njöt av solen och käkade glass. Det var riktigt härligt väder i söndags fast det blåste tyvärr lite kallt. Oskar fick ligga i vagnen en liten stund men sen ville han upp så då blev det mys hos pappa istället =) Gick omkring där en stund innan vi åkte hem och tog det bara lugnt. Fast på vägen hem tog vi båten över nåt sund så vi kom över till Värmdö istället och åt sushimiddag på nåt ställe i Gustavsberg. Det var riktigt mumsigt!!

I måndags hände det inte direkt nåt speciellt, var nere på Öppna förskolan en sväng och började prata med en mamma som har en son som är 2mån äldre än Oskar. Han var väldigt förtjust i mina fötter och ville gärna peta på mina stortår och försökte även smaka lite, men där fick det nog vara stopp... =)

I tisdags var jag ute på Djurgården med Eriqa och levde riktigt lattemorsaliv med fika på Rosendals trädgård. Satan vilka goda kanelbullar de har där, var tvungen att köpa med mig hem så Per skulle få smaka! =) Sen kom Jocke och Jessica över för de ville så gärna träffa Oskar. Det var riktigt trevligt att få träffa dem igen, har inte sett dem sen valborg!

Igår var jag nere på Öppna Förskolan igen då det var besök från BVC som prata om olycksfall, typ vad man ska göra, men skulle det hända nåt skulle man säkert bli så chockad så man inte skulle veta vad man skulle ta sig till ändå, men det var intressant. Provade även att sätta ner Oskar i en sån barnstol och han satt jättefint där, riktigt stadig liten prins vi har! Så på måndag eller tisdag blir det en promenad ner till Ikea och köpa en stol till honom så han kan sitta med vid matbordet. Jösses kille är ju snart 4 månader, så då blir det kanske dags att börja med lite smakportioner. Ska bli spännande att se reaktionen på det!

Idag har vi bara tagit det lugnt, tvättade på eftermiddagen och nu på kvällen fick Oskar ett bad vilket inte var populärt, så man fick bada fortfortfort! Nu ligger han i vart fall här på soffan och sover så sött.
Imorgon åker vi upp till Borlänge och kommer hem på söndag igen!

En bild jag tog idag när han satt i hoppgungan.. En liten hjärtekrossare i framtiden kanske???

1 kommentar:

Anonym sa...

Han har krossat mormors hjärta iaf. Kram