måndag 16 maj 2011

Första tävlingshelgen

Ja alltså som innebär övernattning på annan ort! Den här helgen var det Skövde som stod på schemat och det blev ju en hel del som skulle packas med, vi är ju tre personer som ska ha med oss massa saker nu..! Som tur är så är Oskar fortfarande liten så det enda vi behövde till honom var lite blöjor och extra ombyte. Leksaker räcker med ett par gosedjur och nappen så e han nöjd haha!
Vi var lite nervösa innan vi åkte iväg eftersom vi aldrig åkt så långt med Oskar och var lite osäkra på hur han skulle reagera på att sitta så länge i bil, men det gick så bra så!!

Pingu som vi fick av Stefan o Antoaneta var rolig att leka med!



Vi blev upphämtade av CRT-bussen nere vid Statoil i lördags och det tog inte lång tid innan han somnade, sen sov han ett par timmar innan han ville ha mat och då passade det rätt bra för oss oxå att stanna och sträcka på benen och tanka lite. Framme i Skövde var vi runt sex på kvällen och då var det bara att packa in sig på rummet och slappa en stund innan det var dags för middag. Blev pizza för min del, hur gott som helst! Oskar behövde vi inte tänka på då vi hade 3 klubbkompisar till Per som mer än gärna tog hand om honom!
Sov gott i hotellsängen, utan Oskar den här gången, han fick sova i barnvagnen som vi ställde precis brevid oss, sängen var bara 160 bred så det hade nog blivit lite trångt men det gick bra ändå.

Frukosten var kanongod, såklart, det var ju hotellfrukost ;)

Oskar ville oxå gärna va med och smaka ;)



På väg att åka upp till tävlingsplatsen och Oskar sitter fint hos Pontus som vart snäll och lånat ut sina solbrillor!


Sen åkte vi upp till tävlingsplatsen och dessvärre såg jag inte mycket av tävlingen den här gången. De passerade förbi en gång där som jag såg och målgången missade jag helt då Oskar skulle ha mat precis då.. Typiskt!! Sen var det till att vänta på prisutdelningen innan vi kunde bege oss hemåt. Oskar var fortsatt lugn, men blev lite gnällig på slutet men antagligen pga att han va så trött. Men sen somnade han fint med en filt över ögonen och vaknade knappt när kom hem och lyfte urpp honom ur bilstolen och sen sov han fint hela natten.




Idag har vi vart på bvc o kollat vikten. Han växer så det knakar, idag vägde han dryga 6,7kg. Stoor kille! :))

Inga kommentarer: