torsdag 12 maj 2011

Jobb-besök

Ja resan till jobbet gick bara fint. OSkar var så lugn och fin hela vägen och tittade ut genom fönstret på allt som rörde sig. Får se när han börjar gapa om bilar och annat som kör förbi..!
Det var jättekul att komma till jobbet och träffa alla. Oskar var så glad och snäll hela tiden. Det var en tjej på jobbet som busade jättemycket med honom, typ gjorde massa roliga miner och ljud och tramsade så det såg nästan ut som att han höll på att skratta ihjäl sig. Och alla tyckte såklart att han var jättesöt!!
Fick jättefina presenter, ett set med byxa och jacka i mjukt gosigt tyg och ett gosedjur i form av ett fiskben typ med huvud. SKa lägga ut en bild sen när jag tagit en bra en, men den är perfekt för små barn då den är ganska långsmal och lätt för dem att greppa med sina små händer.. Fisken kommer från en butik i Gamla stan som heter Kalikå. Trodde det skulle finnas en bild där men kunde tyvärr inte hitta nån.
När vi var klara där så blev det en promenad ända bort till Masmo, dryga 6km men det var skönt väder! Trodde nästan det skulle regna men det har klarat sig från det som tur är!
Imorgon har vi inget inplanerat så då blir det bara lugnt. Har vart fullt ös hela veckan så stackars Oskar ligger här i soffan helt utslagen!!
Förresten, nu kan han vända sig från rygg till mage helt själv!!! Dock bara "vänstervarv" men ändå!! Ytterligare framsteg!!

Inga kommentarer: