onsdag 18 maj 2011

Seg dag

Ja idag har vart en riktigt seg dag och Oskar har vart lite trött och gnällig idag.. Han har vart trött/glad/gnällig om vartannat. Vet inte om det är allt flängande de senaste dagarna som gjort det. Imorse sov han ända till nio och somnade ändå till ett par timmar mitt på dagen. Vi får se hur han är imorgon, då vi inte heller har något planerat. Känns skönt att bara va hemma ibland och inte göra nånting alls!
Blev pannkakor till middag, jag stekte och Oskar satt i babysittern som han nu börjar uppskatta när han fattar att man kan ta tag i leksakerna som hänger där.

Nu ska han få lite nattmat och sen är det tack och godnatt för idag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är grymt avundsjuk på dig som fick sova till 9. Arvid har bestämt sig för att kl. 5 är en lämplig tid att kliva upp, vi är inne på dag nummer 4 nu :(

/Eriqa

Eva sa...

haha, nja själv sov jag inte riktigt så länge, vaknade vid sju när Per gick upp och då brukar Oskar normalt vara vaken så jag låg mest och funderade på om han mådde bra typ...! AJ fy fan, men sover han nåt på dagen då så du kan få sova sen? Oskar sover alltid ett par timmar på förmiddagen så man vet vad man har att se framemot ;)

Anonym sa...

Han sover oftast någon timme på eftermiddagen, men annars sover han mest på kvällen vilket resulterar i att han vaknar så tidigt.
Har du förresten lust att ses för en promenad och fika på Djurgården nästa vecka?

/Eriqa

Eva sa...

Oj vad jobbigt!! Oskar brukar somna till (oftast) runt åtta, sen väcker vi honom vid 22-22,30 för nattmat och blöjbyte och är vaken nån timme, sen sover han till runt sju.. Han kan vakna till vid fem, men då är det bara att stoppa in nappen så somnar han om ;)

Tar gärna en promenad/fika på Djurgården här i veckan. Kan nog alla dagar utom måndag och fredag..