fredag 20 maj 2011

Lugn fredag

Ja idag har vi bara tagit det lugnt, Oskar har vart lite gnällig sen i onsdags, så jag tyckte det var bäst att inte dra ut på några större äventyr. Dessutom skulle vi hänga med Per till Cykloteket där han skulle hämta massa grejer. Det gick fint i bilen, Oskar slumrade till i bilkön och vaknade när vi kom fram. Han var ganska snäll och lugn ända tills Pers klubbkompis Pontus frågade om han skulle med och ta en öl.. Då bröt han ihop och det var ett riktigt "dödsskrik" som vi kallar det.. Vet inte vad det var som tog åt honom, haha, antingen för att han så gärna ville men visste att mamma skulle säga nej ;) Tog ett bra tag för honom att lugna ner sig sen, men till slut så..
Ingen av oss orkade laga nån middag så det blev sushikungen nere i Kungens Kurva. Kan verkligen rekomendera det stället. Kanongod mat och suverän service. De kände till och med igen oss, trots att det var 2v sen vi var där sist och de kom ihåg vad Oskar hette.
I helgen blir det lugnt oxå, imorgon kommer Johnny och hans tjej över, annars är det inget planerat! Skönt! Nästa helg är det Borlänge som står på tapeten och nu är det läggdags för min del!

Inga kommentarer: