tisdag 17 maj 2011

Inredningsval och 17e majfirande

Ja det har vart en låång dag idag! Var uppe med tuppen redan vid halv sex imorse då vi skulle ut till Solna och göra alla tillval till nya lägenheten. Det gick bra och jag tror det kommer bli riktigt fint sen när det är klart! Ser verkligen fram emot att få se resultatet!! Var lite nervös för Oskar men han höll sig lugn och fin hela tiden. Han blev dock lite gnällig efter nån timme, men det berodde mest på att han var hungrig så han fick lite mat och sen somnade han och sov resten av tiden.
När vi efter mycket om och men blev klara så åkte Per till sitt jobb och jag åkte hem till mamma och pappa för att fira lite 17e mai!

Kom dit runt elva så vi fikade lite med kladdkaka med grädde och jordgubbar innan vi åkte in till stan för att gå i tåget. Oskar höll sig lugn i vagnen trots massa folk och hurrarop och orkestrar som spelade.




När vi kom in på Skansen gick vi till Solliden där det skulle va massa tal osv. När det var klart skulle vi gå och titta på djuren men då började det ösregna så vi tänkte gå och fika istället, men det var ingenstans man kunde ta med sig barnvagn in så det blev en snabb, stående fika utan för "Stora gungan" tror jag det hette innan vi gick in och ställde oss under tak.





Det slutade som tur var regna efter en halvtimme ungefär och då gick vi och kollade björnarna som var ute så vi såg 3 stycken. Riktigt fina djur!!!
Sen blev det fin middag på Blå Porten som vi bjussade på! Kan verkligen rekommendera ett besök där, god mat och en kakbuffé där man utan problem kan äta ihjäl sig på kakor om man vill det!


Här har vi Oskar som har fullt upp med att studera mormors 17e mai-slöyfe!

Sen fick vi skjuts hem så vi kom hem för en timme sen och nu sitter vi här och slappar framför teven.

Inga kommentarer: