lördag 25 december 2010

Julafton och julrea

Igår var det julafton som firades hemma hos Pers föräldrar. Vi startade lite lätt med fika med massa godis och kakor och glögg till Kalle Anka som man ju måste se varje julafton 15.00. Annars är det ingen riktig jul! ;) När Kalle var slut var det dags för julklappsutdelning. Fick massa fina julklappar, både till mig själv och till Oscar! Oscar tackar så jättemycket för det han fick med en extraspark in i mammas revben ;) Och jag tackar självklart oxå alla för allt fint jag fick!!! Sen var det julmiddag med massa gott, sill som Pers pappa hade lagt in själv bla och sen allt annat som ska finnas på ett julbord, lax, skinka, Jansson, köttbullar osv. Man gick inte hungrig därifrån sen! =)


Mamma, pappa, jag och Oscar tittar på Kalle Anka


Massa julklappar blev det...
Ännu lite fler...

Mumsigt julbord!
Åkte hem lite efter åtta nånting så vi var hemma till nie efter att Per stannat till på Ikeaparkeringen för att sladda med saaben så även den skulle få en liten julklapp! Sen satt vi här och halvsov i soffan och fastnade framför massa intressanta dokumentärer på tv10. Gick och la oss vid midnatt och sov sen ända till elva imorse. Gud så skönt det var!!!!

Sen satte vi oss i soffan igen och slappade tills Per började kolla upp det här med rean och såg att det var rea i alla teknikbutiker, Elgiganten, MediaMarkt osv så vi bestämde oss för att åka ner till Kungens Kurva, men det var det ju inte bara vi som gjort.. När vi körde förbi Elgiganten på väg till MediaMarkt var det tom kö IN!!! På MediaMarkt ringlade köerna långa genom gångarna så där blev det inget inköp. Fast vi (Per) började kolla på dammsugare och hittade efter mycket om och men en Electrolux som såg riktigt fin ut, men den var slutsåld...! Så det blev en snabbvisit in på Elgiganten där det nu lugnat sig med folk, OnOff och Siba men vi hittade inget intressant där. Så nu sitter vi här och slappar och ska väl snart sätta igång nån film tror jag.

Inga kommentarer: