lördag 18 december 2010

Årets julfest avklarad

Har precis kommit hem från årets julfest, var rätt kul trots att man var tvungen att hålla sig nykter ;) Dock kunde det alkoholfria utbudet va lite större kanske.. Vi som inte drack alkohol fick nöja oss med Loka Citron.. Fest värre.. ;)

Vi började lite lätt med förfest som vår chef och grannenhetens chef hade dragit ihop, där bjöds det på vin och alkoholfri cider och lite snacks, det var riktigt trevligt. Sen var det dags att dra ner till festen, där vi fick välkomstdrink.. Julmust av nåt suspekt märke som smakade konstigt var det man fick hålla till godo med, menmen det fick gå ner.. Fick gott julbord med sill, skinka, köttbullar, prinskorvar och Jansons bla, ja typ allt som ska va med på ett julbord. Gott var det och man behövde inte gå hungrig därifrån.
Efter middagen var det dags för dans och musik med ett liveband som heter Borka, det var ett riktigt bra drag på dom och de varvade rockmusik med schlager och dansband. Jag dansade loss ett kort tag innan rygg och fogar och bäcken och ben sa ifrån, så nu ligger jag här på soffan och slappar och vilar lite..

Får vi se när pappa ska behaga komma hem! ;) Och om man kommer va vaken då eller om jag har däckat här på soffan. :S

Inga kommentarer: