lördag 18 december 2010

Barnvagnen har kommit

Jepp, igår fick jag ett sms om att barnvagnen fanns att hämta här nere på Ritas Spel och Tobak, så idag när vi vaknat traskade vi ner för att hämta en sisådär 35kg barnvagn uppdelat på 2 paket, så det blev att släpa två paket i snön. Lagom tills vi kom och skulle upp för trappen kom en av våra grannar ifatt oss och hjälpte till att bära upp mitt paket. Sen var det bara att slita upp
kartongerna för att sätta ihop vagnen och prova alla inställningar och så här fin är den:

Här är den med liggdelen


Sittdelen


Och babyskyddet (bilbarnstolen) som man kan sätta fast i chassit


Blivande moder


Blivande fader


Har ju inte direkt hunnit köra den ännu, men vi har rullat med den lite i lägenheten och den känns väldigt rejäl och stabil. Var dock tvungen att göra ett litet test och köra ut genom dörren och in i hissen för att kolla så den inte var för bred men det var nemas problemas, och den var väldigt lättmanövererad oxå så det här kommer nog bli skitbra! Vi får väl ta och köra ett testvarv ute på gården i snön och se så den går att köra där med ;)

Sen tog vi oss en sväng ner till Skärholmen och kollade julklappar. Per fick tag på det han skulle ha och jag hittade lite saker. Får ta resten här i veckan.
Nu blir det en lugn hemmakväll här framför teven. :)

1 kommentar:

sophia sa...

hej, googlade på den vagnen du har och hittade då in på din blogg :) tänkte höra om ni tycker den vagnen är bra? håller på att kolla efter en vagn och har fastnat för samma som ni har så är nyfiken på om den är bra eller om jag ska satsa på en annan vagn :)
du får gärna höra av dig på mailen: fianilsson__@hotmail.com

Mvh Sophia