tisdag 14 december 2010

Föräldrakurs och julklappsshopping

Ja, idag har vi lärt oss allt om hur det är att vara föräldrar! ;) Nä inte riktigt kanske, men vi var på en nästan 4 timmars kurs idag tillsammans med 4 andra föräldrapar. Eller kurs var det väl kanske inte, mer en träff där vi satt och pratade om förlossning, amning och om de första dagarna när man kommer hem med bebisen. Det var riktigt intressant och vi fick se 3 filmer. Först fick vi se en film om förlossning och det var riktigt intressant. Sen fick vi även se en film om amning och sen om föräldrarskapet de första dagarna. Så nu har man kanske lite koll på bitarna i teorin, men sen vet man ju inte alls hur det blir när man står där på riktigt. Det får man ta som det kommer.. Som Per säger, kvinnor har ju fött barn i 1000-tals år så varför skulle inte vi klara det.. =)
Efter det åt vi lunch nere i Skärholmen och sen skulle Per åka och jobba. Jag åkte med honom till Liljeholmen och handlade lite julklappar, så nu har man kommit igång med det oxå. Är rätt nöjd med inköpen hittills faktiskt ;) Får bara hoppas att mottagarna oxå blir nöjda..
Efter det åkte jag hem och slappade lite. Slumrade även till en timme på soffan framför teven och sen blev det lugnt resten av kvällen. Var nere och bokade tvättid och handlade lite mat till lunch så det ska jag väl göra iordning. Per kommer väl hem lite halvsent då han skulle på nån träff med sitt team.
Jobb imorgon, men det är bara 3 dagar kvar innan det blir helg så det ska man väl klara av. Skönt det bara är korta veckor tills det är dags att sluta jobba! =)

Inga kommentarer: