onsdag 29 december 2010

Det går mot sitt slut...

Ja bara 2 dagar kvar på det här året nu.. Shit vad fort det gått, och vad grejer som hänt! Men jag får väl göra en såndär traditionell krönika på nyårsafton, haha!!

Näst sista jobbdagen för i år oxå, har vart hyfsat lugnt, så det är rätt skönt. Fast det finns ju alltid att göra men man behöver ju kanske inte jobba ihjäl sig direkt...!

Var en sväng in på bolaget idag oxå och handlade lite bubbel inför nyår, kändes lite ovant att gå till hyllan för alkoholfria drycker men det är ju bara tillfälligt ;) Hittade nåt bubbel, Chapel Hill som lät ganska gott och sen blev det nåt ciderliknande oxå, kan ju va lite roligare än att bara dricka cola..
Kände mig hyfsat pigg, men sen när jag kom hem la jag mig på soffan och nu känns det som att jag skulle kunna ligga kvar här resten av kvällen.. Har i vart fall vart lite duktig och gått ut med soporna och plockat ur diskmaskinen.. Men jag ska ju faktiskt passa på att vila nu så man orkar med förlossning och allt sånt där sen, så jag kan nog ligga här med gott samvete!! =)

Inga kommentarer: