måndag 28 december 2009

Glada nyheter

En annars ganska regnig o seg måndag. Idag efter lunch blev jag uppkallad till vår personaladministratör, hon mailade mig att jag skulle kontakta henne så jag ringde upp och hon bad mig komma upp till henne. Min provanställning går ut i februari så jag gissade ju nästan att det var det samtalet skulle handla om. Min chef har dessutom sagt att hon brukar kalla upp en till samtal ca 1månad innan provanställningen går ut. Blev duktigt nervös när jag skulle gå upp. Jag har ju visserligen fått positiva vibbar av min chef, men man vet ju aldrig riktigt noga. Klev in på hennes rum och frågade om jag skulle stänga dörren. "Ja, nu ska vi prata allvar du och jag" sa hon jätteseriöst. Tack för den! Sen sa hon att det gällde ju då såklart min provanställning och frågade om jag ville vara kvar. Ja tack svarade jag. Vad bra, sa hon, för vi vill ha kvar dig oxå! Så då är man fast anställd då. Eller ja, inte riktigt än, men allt pappersarbete är ju klart, ska bara vänta in datumet, 10 februari!! Då jäklar! Eller nåt, haha!

Annars har jag inte gjort så mycket. Var på Ikea en sväng. Hittade allt utom det jag skulle ha nästan! Nä'rå, skulle ha glödlampor, skarvsladd till lamporna jag fick i julklapp och kolla efter en ny hallmatta. Kom hem med: glödlampor, en ny blomma + kruka, en sån man vattnar blommor med, 2 plastbunkar, 2 nya matlådor, 2 plastbunkar, 2 muggar typ café latte-style (osäker på stavn.) och 6 långa teskedar. Hade räckt med 2 skedar, men de fanns bara i sex-pack! Skarvsladdar hade dom inte så jag får väl gå in i nån lampaffär eller nåt och snygga mattor hade dom inte alls! Skulle ha kunnat kolla på ett nytt överkast kom jag på, men jag kanske kan gå in på Jotex hemsida, dom brukar ha snygga grejer.

Per har ockuperat teven o spelar Call of Duty och är jätteglad, mindre kul för mig som är förpassad hit. Per har ju som bekant köpt ny teve, som förhoppningsvis kommer nu i veckan. Kanske man kan ställa in den gamlar teven i cykel/datarummet, men då måste det nog ske en liten omstrukturering här inne. Vi får se hur det blir! =)

Inga kommentarer: