tisdag 22 december 2009

Dan före dan före dopparedan

Jepp nu börjar det närma sig så smått. Har dock julstämning = 0 här hemma.. Har lixom inte riktigt orka fixa det i år. Var sjuk när det var 1a advent och sen har det inte riktigt blivit av. Jag som hade tänkt köpa en fin lite ljusslinga att ha runt balkongräcket.. Ja inte en sån där blinkande sak utan en liten diskret fin sak, men nä.. Kollade en gång när vi var på Ica Maxi men det kan ju va bra att mäta hur långt det är runt så man inte står där med en för kort ljusslinga.. Mindre skoj kanske. Men ett datumljus (som jag bränner ner för långt) och en adventsljusstake har jag i vart fall fått fram som nu står här och brinner så fint. Dessutom har vi druckit en jäkla massa glögg o ätit lussebullar så det ska väl väga upp. 2 julbord har jag fått också.

Nu har Per hittat en riktigt bra (!) film på sexan, Pluto Nash. Här är handlingen:
"Året är 2087 och Eddie Murphy är Pluto Nash, ägaren till en skum nattklubb på Månen. Nash blir av misstag inblandad i självständighetsrörelsen som arbetar för att Månen ska bli en självständig stat från Jorden."

Tror den kvalar in bland resten av tv's intelligensbefriade program typ Anna Ankas jul *kvack*

Nu blir det att slappa en liten stund innan det är dags att lägga sig o ladda inför morgondagen. Dock lär det va ganska lungt.. Imorgon är vi bara 3 sekreterare på plats varav en av oss bara jobbar extra och kan bara tvistemål.. Bara hoppas att det inte händer nåt akut.. =)

Inga kommentarer: