lördag 12 december 2009

En dag i Borensberg


Jepp det var ett tag sen jag skrev, jag vet, är lite dålig på att uppdatera, men ibland så får man sina ryck ;) Och det har jag fått nu! :)
Idag var vi på utflykt! Ända ner till Borensberg där vi var inbjudna på födelsedagskalas hos Chrille och Carro. =) Mamma och pappa kom och hämtade oss imorse så åkte vi lite efter elva från oss. Vi kom fram vid halv två till dem. Fick lite rundvandring i deras lägenhet, sen bjöds vi på tacos. Riktigt mumsigt!! Jättegod guacamole och creme fraiche med vitlök i. Mumsigt, men man luktar ju inte så gott ur munnen sen!
Efter det åkte vi ut på utflykt igen. Då åkte vi till Brunneby Musteri och handlade loss. Köpte massa sylt, marmelad, honung, te, lite godis, mjöd och nån glögg tror jag Per slängde ner i korgen. Hela kalaset kostade ungefär lika mycket som ett månadskort kostar här i Stockholm så kan ni ju sätta er o räkna ;) Det vi köpte var väl kanske inte jättedyrt så det blev ett par påsar vi kom hem med! :)
Efter att vi vart där åkte vi hem till dem igen och då kom Carros föräldrar och bror över och fikade en snabbis. Fick jättegod hembakad tårta och massa kakor så nu är man mätt och belåten!! Vi åkte hem lite efter sex nångång då Per skulle installera det surroundsystem han fick av mamma och pappa (det vi hade förut) så det tog sin lilla tid.
Då är det bra att många kan hjälpa till! :P
Här har Per krupit in i skåpet för att skruva fast nån kabel som hade lossnat.
-Vad gör Per i skåpet?
-Han leker periskop!
Per fick fin present han oxå eftersom även han fyllde år för några veckor sedan. En fin kockrock med varningskylt som det står "Man i köket" på. Vi får väl se om det kommer nån bild där han använder den "in action" ;)
Här är bild på alla godsaker vi införskaffat! Vi hade ju dessutom lagt en storbeställning på godis från Cloettafabriken så där fick vi oxå en hel del! Vi fick oxå en fin korg med en flaska vin, massa godis, ost och salami från Chrille och Carro så nu är det fullt här hemma! ;) Vi får väl se hur länge det varar!
Alla godsaker vi köpte från Brunneby
Full godislåda...!

Inga kommentarer: