söndag 8 juni 2008

Heldag ute på Lida

Ja, idag har det verkligen vart en heldag ute i solen! Vaknade 8,00 imorse, så var det bara upp, packa, äta o iväg! Kom iväg lite sent och när vi åkt kanske 10minuter frågar jag Per om han har sitt blodprov och insulin med sig.. OJ SHIT FAN! blir svaret.. Jahopp, bara att vända om igen, och eftersom vi inte har såå fruktansvärt mycket bensin i tanken var vi tvugna att tanka innan vi kom iväg till tävlingen istället för, som det var tänkt, på hemvägen..! Gasar in till start till LidaLoop sådär 50min innan starten. Kanske inte den bästa uppladdningen för Per. Satte mig i skuggan tillsammans med några andra flickvänner till Pers cykelpolare och där satt vi ungefär som ett gäng fotbollsfruar. Synd det inte är lika mycket pengar i cykling som i fotboll.. ;) Men vi hade det rätt bra där. Var väl en 30+ grader ute i solen så det var rätt nice att sitta under ett träd i skuggan där det fläktade lite. Tävlingen tog väl ca 2,5h och Per kom in på en nionde plats i sin klass efter lite problem med vätskebrist och blodsocker som vandrade upp o ner efter all stress. Bra kämpat ändå tycker jag!!!

Sen kom det jag väntat på hela dagen, ett dopp i sjön och picknick! Eftermiddagen har ägnats åt att bada i kallt och inte allt för rent vatten och snackat skit och slappat och ätit picknick som bestod av den gamla klassikern potatissallad och rostbiff! ;) Aiolipotatissallad, kan rekommenderas!! Riktigt krämig o mild i smaken.

Övningskörde en bit hem oxå, finns väl en del saker att förbättra, men det känns inte som att farten direkt är något problem, tyckte nästan det gick sakta när vi körde 50. Var uppe en sväng i 70 o det kändes helt ok! Ska se om vi kommer ut nånting i veckan här. Har ju bokat tid nästa vecka, morgontid, så kan ju va bra om man är lite förberedd..

Tror solen har tagit rätt bra idag.. Bränner lite i ansiket så nu blir det nog till att ta sig en dusch o få bort all sand-damm o skitigt badvatten.. :S

Får se vad det blir för söndagsfilm. Tror inte jag kan övertala sambon att se vare sig Shall we dance, eller Kärleken checkar in.. ;)

Inga kommentarer: