söndag 25 maj 2008

Söndag kväll!

Och den här helgen har spenderats uppe i Borlänge där Per och några av hans klubb-/teamkompisar skulle köra Borlänge Tour, en tävling som körs i tre deltävlingar och som även ingår i svenska cupen.
Tog ledigt i fredags och lyxade till det med att springa ner till frisören och bli ompysslad innan man stack iväg. Passar väl kanske sådär att stå uppstylad i håret mitt ute i skogen..;)
Kom upp vid tretiden, checkade in på vandrarhemmet och sen stack Per iväg och testade banan. Jag tog mig en tripp till Kupolen köpcentrum för att se om det fanns nåt skoj.. Samma gamla vanliga butiker som i alla andra köpcentra, HM, Åhlens, DinSko, Intersport.. Ja, dvs inget nytt..!
Vid sjutiden stack vi bort till tävlingsbanan där det var dags för prolog vid sjutiden. Per kom in på en tredjeplats och det var tajt upp i toppen. Två sekunder skiljde det mellan ettan och trean. Lite nervöst inför lördagen då det var dags på vanligt hederligt crosscountry.. Per ledde loppet tillsammans med Gunnar Töjrén första halvan av loppet och jag trodde det skulle bli spurtduell. Efter ungefär halva loppet råkade han köra in i en sandbank och tappade Gunnar, men han höll sig kvar på sin andra plats hela vägen in i mål! Bra jobbat älskling!!!! :)
Åkte tillbaka till vandrarhemmet för att äta lite lunch och slappa/sova lite. Per och Fredrik Edin somnade.. Vi som höll oss vakna fick lyssna till Micke Häggqvists olika funderingar och tankar om man ska lika eller olika intressen i ett förhållande och om hans teori om att korta killar alltid får långa snygga tjejer och att långa killar alltid är ihop med korta tjejer. Det gick att vrida och vända på på många sätt..
Blev en lugn kväll. Killarna stack iväg och testade banan inför idag och jag vilade och läste Aldrig Fucka Upp. Läste ut Snabba Cash i fredags så det var bara att börja på nästa. Lagade lite middag, fiskbiffar, lax. Kan inte rekommendera. Torrt o smaklöst.. :( Tur man hade köpt lite godis som nödkäk! ;)
Kollade lite på melodifestivalen o somnade rätt tidigt... Upp tidigt imorse igen. Frukost, städa, iväg! Så typiskt, fint väder hela morgonen, ända fram till Per skulle starta, då gick den i moln och blev svinkallt!! *BRR* Gick bra för Per, kom in på en tredje plats i loppet, men försvarade sin andra plats totalt! Så han fick stå på pallen och fick en fin pokal att ställa i hyllan och dessutom en väska, som vi inte har tillräckligt av.. (en helt vanlig bag, men med hjul på dessutom så man inte behöver bära ;) ) Det var i och för sig jag som sa att han skulle ta den.. Är riktigt stolt över honom och det var roligt att se honom så glad där uppe på prispallen!!!
Per har även skrivit om tävlingen här
Fick en middag på Texas Long Horn för att jag är så snäll och följer med och hejar och langar och håller reda på honom ;) så han vet vad han ska göra. Riktigt gottit!
Nu sitter Per och tittar på Forbidden Kingdom ute i vardagsrummet, kanske ska gå och joina, se vad det är för något.. :)

Inga kommentarer: