onsdag 7 mars 2012

Varmt och skönt

Ja inte kan man klaga på. Nu när jag skriver det här är klockan lite efter fyra på eftermiddagen och vi ligger vid poolen. Jag skriver här och karlarna sover. Vi har inte hunnit med att göra så mycket. I söndags tog vi en tur förbi havet, men det blåste så mycket så vu hade inte så stor lust att bada där. Per har cyklat på förmiddagarna och sen har vi slappat mest och vart vid poolen. Oskar har fått leksaker i form av en boll och en hink och spade + en vattenkanna som han var nöjd med.
Vi bor jättebra i en liten bungalow och vi har en egen liten trädgård med utemöbler och solstolar så där kan man sola när Oskar powernapar.
Imorgon ska vi på ut utflykt. Vi ska en tur till en park som heter Palmitos Park där det tydligen finns alla möjliga djur från hela världen. Får hoppas att alla otäcka djur är inlåsta på ett säkert ställe ;)
Igår kväll tog vi en tur på stan och hamnade på ett brasilianskt ställe och tog en glass. Det var en stor sak med parasoll och grejer på som Oskar blev intresserad av. Men sen kom min sangria in med ännu mer parasoller och grejer i så den var ännu mer intressant och så blev han skitsur när han inte fick smaka.

Vi bor jättebra bortsett från att vi har ett stort hotellkomplex brevid oss där de har kvällsunderhållning fram till halvtolv varje kväll (hittills i vart fall) och eftersom vår bungalow ligger precis brevid hör vi exakt vad som sägs och vad som händer. Smått irriterande, menmen, det får gå..!

Inga kommentarer: