onsdag 14 mars 2012

Semester pågår!

Ja vädret kan man verkligen inte klaga på. Det enda man kan klaga på är att det är lite blåsigt men det överlever man ;)

I söndags var det sista dagen för de vi åkte ner tillsammans med så alla vi begav oss till San Agustin för att äta middag med Pontus, Fredrik och Fabian som oxå är här nere. Det var supertrevligt och vi var på ett ställe som heter Bamira som har en stjärna i Guide Michelin. Fint ska det vara! Inte superdyrt så man kan inte klaga. Åt jättegoda kåldolmar med nån dijonsenapssås till. Mums!! Vattnas i munnen bara jag tänker på det!

I måndags åkte de hem så vi gick och åt lunch då de hade ett par timmar på sig från det att de checkade ut från hotellet tills att de skulle åka till flygplatsen, precis som vi kommer ha. Sen tog vi det bara lugnt resten av dagen. Började kolla på film på kvällen men vi var så trötta så vi orkade inte titta klart..

Igår hände inte heller så mycket. Per var ute en tur med Pontus, Fredrik och fabian och så tittade de förbi en sväng här på fika på vägen tillbaka. Väldigt trevligt!
När jag och Oskar skulle till vår supermarket för att handla lite fika lyckades han flörta till sig en badboll av kassörskan. När vi sedan satt här och filade hade städdamerna fått ihop en hel kasse med kvarglömda leksaker, bollar, hinkar och spadar som de tyckte att Oskar skulle ha. Jisses vad ska det bli av den här mannen???? Det var även med en vattenpistol som snabbt blev en favorit.
Sen var vi till poolen en sväng och badade lite. Sen blev det lugnt resten av kvällen. Kollade klart filmen vi började se i måndags.

Idag har inte heller hänt så mycket. Jag var ute och sprang en sväng på morgonen. Skönt att ha det avklarat ;) fy fan vad tungt det var! Ingen "snygglöpning" här inte..! Kanske kan klara hela rundan utan att gå innan vi åket hem hoppas jag på. Gjorde lite armhävningar och ulite styrka för mage och rygg sen när jag kl tillbaka så det blev ett litet bootcamp haha!
Imorgon har vi hyrt bil och ska se oss omkring på ön. Fick lite tips av Pontus vad som är sevärt så vi ska se om vi kan få ihop nån fin rutt. Gäller att ladda alla kamerabatterier nu så vi kan både fota och filma :)

Inga kommentarer: