lördag 10 mars 2012

En vecka

Ja då har vi vart här en vecka och man kan verkligen inte klaga. Varmt och skönt är det!

I torsdags var vi till Palmitos park och tittade på djuren. Vi tog lokalbussen dit och det gick väldigt smidigt. Den stannade typ 300m från hotellet och körde ända fram till ingången och eftersom vi hade köpt biljetter redan innan på hotellet så fick vi gå genom vip-kassan. Att de dessutom var 2€ billigAre gör ju inte saken sämre. Vi började med att kolla en papegojshow som var rätt rolig sen gick vi omkring och kollade på alla växter och djur. Det var mest fåglar av olika slag. Sen tog vi lite lunch innan det var dags att bege sig bort till delfinpoolen för att kolla in en delfinshow. Det var riktigt häftigt att se vad de kunde göra. Man längtade nästan tillbaka till Egypten när vi fick simma med dem "på riktigt" ute i Röda Havet. Vi tänkte vi skulle ha tittat på en show med fåglar men den missade vi precis tyvärr. Men vi fick se de stora rovfåglarna sitta i sina burar. Mäktiga och fina. Vid fyra började det bli dags att åka tillbaka så vi hoppade på bussen hem igen och så tog vi det bara lugnt. Jag var ute och sprang en kortis men annars hände inte så mycket.
Det var väldigt disigt när vi kom kom tillbaka hem och det visade sig att det var sand från Afrika som hade blåst över atlanten. Det hade nåt speciellt namn som jag inte kommer ihåg.

Igår var Per bara ute en kortis på förmiddagen så vi tog en tur ner till havet och flanerade längs nån gågata där med massa butiker och restauranger. Finns ju hur mycket skit som helst att handla men det får vi ta dan innan vi åker hem då man fått lite lön. Fram tills dess är budgeten lite begränsad till mat och vatten.

Idag har det oxå vart en slappardag. Det var lite molnigt och ganska blåsigt när vi vaknade men det klarnade upp vid tolvtiden. Sen har solen skinit så fint men det har blåst rätt kyligt tyvärr men så länge man är i solen går det bra. :) Eftersom det var så molnigt imorse blev det inte som så att jag smorde in mig imorse så det svider lite på armarna. Det är tur att vi har en bigpack aloeveragel med oss som jag får smörja in mig med ;)

Inga kommentarer: