tisdag 20 mars 2012

Lugna dagar

Ja det händer inte så jättemycket här. Är mest upptagen med att jobba på brännan så det syns att man vart utomlands när man kommer hem menar jag ;)
Vi brukar oftast vakna runt åtta på morgonen, då blir det frukost och så drar Per ut och cyklar vid 9-10tiden. Ibland har jag vart duktig och sprungit en sväng direkt när vi vaknat men det är tungt som fan! Imorse var det mest en plåga!
Sen blir det busa lite med Oskar, har vart lite vis poolen men där vill han oftast inte va på förmiddagen då vattnet inte är så varmt då, så det blir mest busa i vår lilla trädgård och ibland vill han gå på upptäcktsfärd på hotellområdet. Igår hittade han ett gäng träd som stod fint planterade med vita dekorationsstenar. Dom var visst jätteroliga att leka med och då de är förvillande lika Oskars nya favorit fruktkola kan man ju stoppa dem i munnen eller försöka mata mamma med dem. Eh, nej tack!
Sen blir det sova ett par timmar och då är det pressatid i solen för mig och Per brukar oxå komma hem ungefär då så då blir det lite slappa och sen blir det ett besök vid poolen som då brukar va liite varmare, men fortfarande inget jag skulle kalla varmt, men Oskar klagar inte :)
Kvällarna brukar va rätt lugna, kanske tar en kortispromenad på stan eller nåt eller så är vi bara på hotellet.
Imorgon ska vi på utflykt till Puerto de Mogan (hamnstaden vi åt lunch i när vi hade hyrt bil) där vi först skulle få en liten guidad rundtur i staden och sedan skulle vi åka en "yellow submarine" under vattnet. Ska bli spännande att se om hela båten går ner under vatten eller om det bara är en sån där glasbottenbåt. Vi hade egentligen velat ta en "riktig" båttur men tydligen var det tydligen väldigt blåsigt ute på havet så där vill man ju inte gärna ta med Oskar. Har ju själv ganska lätt för att bli åksjuk oxå.

Nu har vi vara 3 dagar kvar här, de här 3 veckorna har verkligen gått skitfort! Kändes ju som jättelänge när man va där ute på Arlanda men snart är det över... Och så ska man börja jobba oxå.. Lite blandade känslor inför det måste jag säga men lite skönt ska det bli med lite rutiner i vardagen.

Inga kommentarer: