måndag 11 april 2011

Tävlingspremiär och nya leksaker

Ja igår var det premiär för Oskar att va publik när pappa tävlade. Det var kepscup borta vid Källbrink som stod på agendan. Vi promenerade dit och Oskar sov så fint i vagnen så jag trodde han skulle sova sig igenom hela tävlingen, men så träffade vi på Stefan med sin son Mario, dryga året äldre än Oskar, som var flaggvakt o då vaknade han upp när han hörde nya röster + att starten gick lagom tills vi kom. Då kan man ju inte sova. Oskar o Mario studerade varandra nyfiket och Oskar hejade även på pappan sin. Han var lugn o snäll hela tiden, men var lite gnällig på slutet.. Sur för att tävlingen var slut kanske???



Så spännande så jag måste bita mig i handen...



Blivande konkurrenter??? I vart fall 2 ivrigt påhejande supporters!!


Sen traskade vi hem och tog det lite lugnt innan vi skulle åka till Farsta för att Per skulle klippa sig. Oskar höll sig lugn och sov sig igenom hela kvällen.


När vi var klara där skulle vi åka förbi en tjej i Rönninge för att kolla på en babysitter + lite annat smått o gott till ett bra paketpris, så vi kom därifrån med en babysitter, lekmatta, läragåstol och en hoppgunga som hon kom på att hon hade o slängde med i paketet medans vi var där. Givetvis var vi ju tvungna att testa grejerna imorse..


Sitter fint här, men lite för korta armar fortfarande för att nå leksakerna.. Kanske mamma o pappa kan hitta på nån lösning så jag kan nå dem..



Kanske lite i största laget än så länge men har nog potential till att bli en populär "leksak"

Inga kommentarer: