onsdag 27 april 2011

Oskar 12 veckor

Stora killen nu!!! Ja utvecklingen går framåt för varje dag som går, helt underbart att se!! Igår satt Per och lekte med honom och hans lilla Pingu-skallra och han tog faktiskt tag i den och skakade lite så det lät om den och det såg ut som att han funderade på vad 17 det är som låter, så det där med att koppla ihop att "om jag håller i den här och skakar så låter det", dit har vi nog inte kommit ännu, men snart så. Han börjar även lära sig att peta in nappen i munnen själv men då ska det va att den ligger precis under munnen, typ vid hakan, då funkar det. Och jollrar och skrattar för fullt gör han oxå, helt underbart!!
Annars rullar livet på som vanligt. Helgen som var spenderades ute i skogen så nu har han fått träna på tävlingslivet oxå. Han var väldigt lugn och snäll ute i skogen vilket bådar gott inför framtiden =)
Var ute och gick en promenad idag oxå, blev inte så långt då Oskar har lite svårt att ligga still i vagnen nuförtiden, vet inte om det beror på att han kommit på att det finns annat att göra än att bara ligga där o glo, typ titta sig omkring är ju ganska skoj. I måndags när vi var ute var han skitgrinig när han låg i vagnen men tystnade fort när jag tog upp och bar honom.. Så det där med att ta en långpromenad i lugn och ro verkar inte aktuellt nu..! Det skulle va om man går medans han tar sin förmiddagslur, men då passar ju jag oxå på att sova..!

Inga kommentarer: