torsdag 10 mars 2011

Lugn dag

Ja idag har vi inte gjort allt för många knop.. Kändes rätt skönt då det var ett jäkla rännande igår. Var ju först på Huddinge sjukhus och det gick hur bra som helst, hans utslag har gått bort jättefint men vi ska fortsätta med antibiotikan en vecka till. Precis när vi var klara så ringde Per, han hade cyklat till jobbet men glömt att packa med sig byxor så det var bara att åka hem, snabbmata Oskar och sen iväg igen till Pers jobb. Sen stannade jag till i Liljeholmen och handlade lite. På eftermiddagen kom mamma och pappa över en sväng. De hade med sig frallor och tog hand om Oskar så jag kunde äta i lugn och ro. :) Stort tack för det. Sen tyckte jag att vi skulle sova, men det tyckte inte lillskrutten som var jättepigg och glad. Dock somnade han vid åtta på kvällen men då vill man ju inte sova :)
Idag har vi haft besök från TryggHansa så nu är han försäkrad oxå! Sen på eftermiddagen somnade han en timme så då fick jag oxå sova en liten stund.
Han har vart lite grinig nu på kvällen, men det var bara att trycka in nappen i munnen och ge honom ett bad så blev han lugn igen ;)

Published with Blogger-droid v1.6.7

Inga kommentarer: