torsdag 24 mars 2011

Full fart med Oskar!

Fullt ös medvetslös är det väl här hemma nästan känns det som.. Han har vart riktigt grinig här senaste dagarna, i vart fall på eftermiddagarna och kvällarna så det har inte vart så kul stämning här hemma. Men igår var det en tjej på facebook som skrev att kanske kunde ha ont i magen och rekommenderade magmassage, så det testade vi igår och han hade nog en massa gaser i magen för det sprakade rätt rejält här under hela natten och idag har han vart mycket lugnare. Fick även tips på magmedicin man kan ge, Miniform, som tydligen hade hjälpt många av mina kompisar med barn så imorgon blir det en vända till apoteket. Han får redan nu Sempers Magdroppar, men de tyckte att Miniform var bättre.. Ja allt som kan göra så han blir gladare är värt att testa =)
Han har vart lite grinig nu på kvällen men jag skulle gissa att det beror lite på magen men även på att jag inte lyckades få honom att sova middag så han e nog rätt trött oxå. Men nu ligger han på mage i pappas knä och verkar trivas bra där..
Han gjorde precis ett litet framsteg här då han lyckades peta in nappen i munnen då den ramlat ut. Mammas fina prins!!! Provade även att lägga honom på mage i babygymet i förmiddags och han lyckades riktigt fint med att hålla upp huvudet. Det är bra det, för det är tydligen sånt dom kollar på bvc vid 2månaderskontrollen som vi ska på nästa vecka. Det börjar även komma lite joller ur munnen så det framåt för vår lilla skrutt.




Här sover vi sött hos pappa.

Igår var jag ute och gick en långpromenad med Jessica som jobbar lite knasiga tider så hon kom förbi efter att hon jobbat klart. Och enligt Runkeeper-appen så gick vi 6,39km och det tog 1h och 15min =) Får ta samma runda igen nån annan gång och se om det går fortare då =) Trevligt med sällskap =) Det får vi göra om snart igen!

Inga kommentarer: