fredag 25 mars 2011

Fredag och löning..

Eller ska man säga bidrag.. Ja man blir ju inte fet av att va mammaledig så det är tur Oskar är så liten så man inte börjat springa på massa lattefika, haha! Fick dock en trevlig överraskning igår när deklarationen kom. Då kanske man kan hitta på nåt skoj i sommar..

Idag har Oskar vart riktigt lugn. (Eller i vart fall lugnare igår..) Magmassagen hjälpte nog lite grann. Han vaknade vid fem o skulle ha mat, sen var han vaken till och från till klockan nie då han ätit klart och sen sov mor och son sött ända till 12.30. Då kände man sig nästan utvilad. Sen blev det en tur till Skärholmen och apoteket så nu får vi se om det hjälper med Miniform. Han e rolig Oskar, verkar inte gilla att gå in i butiker, så fort vi kom in på apoteket börjar han gallskrika, samma sak inne på Ica. Jag började klä av honom overallen då jag trodde han blev varm men det hjälpte inte, gullade med honom då han kanske blev lite orolig i ny miljö, hjälpte inte heller..! Till slut fick han nappen och då blev han ganska tyst, sen så fort vi kom ut så tystnade han.. Vet inte vad det är han inte gillar... Kanske lider med mamma som ska göra av med pengar vilket inte alltid är så kul haha ;)
Nu sitter vi och väntar på att OSkar ska vakna så han kan få lite mat och ny blöja och mer massage. Han har sovit ända sen åtta, det var inte igår han gjorde det.. Men snart får nog Per ta och väcka upp honom tror jag så han sover i natt.. ;)

Inga kommentarer: