fredag 14 januari 2011

Första veckan hemma

Ja då har man vart hemma en vecka då. Har vart riktigt skönt att ta igen sig lite, fast lite segt är det.. Det är ju bara skit på teve om dagarna, så det är tur man har lite serier att titta på =) I onsdags drog jag igenom Solsidan och igår och idag har jag börjat kolla på Tre Kronor. Det är riktigt kul att titta på, speciellt som det är inspelat här i Sätra, så man känner ju igen sig.

Idag har jag även vart duktig och städat lite här hemma och dammsugit lite med den nya dundermaskin ;) Och sen när Per kommer hem har vi tvättstugan, så det är rent och fint och nytvättat när Lillen kommer hem sen den dagen den dagen det är aktuellt! =)

2 kommentarer:

Jessica & Jocke sa...

Jag & Jocke önskar er all lycka till när dagen är kommen. Hoppas allt går bra =)Ska bli spännande å se va de är för en liten filur som kommer ut =)Kramar till er!

Eva sa...

Tack så jättemycket!! Ja här går man bara och väntar och väntar och gör sitt bästa för att få dagarna att gå, men det ska väl vara värt all väntan sen när den äntligen bestämmer sig för att titta ut!

Kram!!