söndag 23 januari 2011

Finmiddag

Ja idag ska vi lyxa till det med finmiddag, man får ju passa på så länge det går.. ;) Vi åkte ner en sväng till Ica Kvantum i Kungens Kurva och skulle "bara handla lite fil o mjölk o kanske nån kyckling". Ja fast sen var det ju massa annat vi kom på att vi behövde så en sisådär tre kassar senare kom vi ut, fast det var nog rätt bra för nu är det fullt i kyl o frys så man inte behöver tänka på det sen när Lillen behagar komma ut. I vart fall så blev vi lite sugna på ugnsstekta grönsaker (potatis, paprika, lök, aubergine, äggplanta och broccoli) och kött, så det får bli det + en bit entrecote till middag o sen festar vi väl loss det med lite fanta gissar jag.. Grönsakerna står i ugnen och alldeles strax ska köttet stekas, och till det så har vi såklart lite beasås. MUMS!!



Sen ska Jocke och Jessica komma över en sväng och spela lite, sen blir det nog att lägga sig tidigt för idag är jag grymt trött.. Har annars bara slappat framför teven idag, lite skidskytte när vi hade gått upp o sen nåt på femman om olika par som skulle ha som en restaurang hemma i sitt vardagsrum, det var rätt roligt.



Jepp, intressant inlägg det här, men man blir nog lite insnöad när man bara går hemma och inte gör nånting om dagarna. ;)

Inga kommentarer: