måndag 5 april 2010

var det inte vår???

Nä, tydligen inte..! Inte idag i vart fall.. Vaknade vid elva nånting, trodde det skulle va fint väder idag.. Hörde hur det smattrade på rutan och trodde ju såklart det var regn. Per gick upp och kollade ut genom fönstret, nä då, det snöade..! Va f*n, det är ju april nu ju!! Det var bara att lägga sig igen och dra täcket över huvet. Nä inte riktigt, men jag har inte orkat klä på mig ännu, utan sitter fortfarande i pyjamas. Rätt nice att man inte behöver gå utanför dörren idag..
Igår passade vi i vart fall på att njuta av det fina vädret. Det blev en tur till Nynäshamn med Niklas och Linnéa och tog en liten snabbfika i solen. På kvällen kom Johnny, Freddan och Millan över och vi spelade lite Buzz och snacka skit.


Imorgon är det jobba igen, men det är ju skönt med en liten kortvecka som tur är. Har inte jobbat en hel vecka på jag vet inte hur länge. Först var jag ledig torsdag-fredag, veckan efter det var jag sjuk, den här veckan var det ju påskvecka och nu är man ju ledig imorgon.. Blir spännande nästa vecka och se om man orkar jobba en hel vecka.

Dessutom är detta mitt 200:e inlägg. Nästan så man måste fira lite ;)

2 kommentarer:

Christian Andersson sa...

Hihi jag såg att ni loggat in på PS networks och härmade oss där med Buzz ;)

Evapeva sa...

Aha, kan man se vad den andra spelar eller vaddå? Vore coolt om vi kunde spela tillsammans över nätet nångång om det går att ordna! =)