torsdag 5 november 2009

Ytterligare ett bidrag till intelligensbefriad tv: Mammas pojkar som just nu går på fyran... Och detta efter att ha kollat på programmet i ca 10 minuter.. 30åringar som ska ha mammas hjälp att hitta en tjej..! Jösses...! O vad är det för tjejer.. Nån 19årig blond liten sak..! "Hon verkar så himla mogen" Jojo..! Haha!! Nu går ena morsan o gråter för att sonen inte vill att han ska dumpa den tjej hon tycker...!

Tillbaka till jobbet idag oxå efter kursen.. Var ganska lugnt, men det hade vart mycket tidigare i veckan, men i måndags hade de vart några personer kort oxå, så nu hade de hunnit ikapp lagom till jag kom tillbaka. I posten var det bara 2 brev, är ju helt ok ;)

Imorgon ska jag nog vaccinera mig mot den nya influensan. De kommer till jobbet och vaccinerar oss, vilket är ganska skönt. Bara hoppas att man inte får allt för mycket biverkningar.. Undrar om det var en slump att de hade vaccineringen på en fredag eller de planerat in det för att inte allt för många ska sjukskriva sig dagen efter..!

1 kommentar:

Matilda sa...

Har du tagit sprutan än? :)
Jag funderar på att göra det men är en aningen rädd för att få allt för ont...

Hoppas du får en jättetrevlig lördag!