lördag 7 november 2009

Vaccinerad

Ja så har man vaccinerat sig då! Igår klockan åtta var det bara att kavla upp armarna och försöka visa sig lite modig. Mindre lätt för mig som hatar allt vad som sprutor heter o håller mig så långt bort från dem som det går så länge det går. Men det var bara att ta tjuren vid hornen! Satte mig i stolen o sköterskan sa att jag bara skulle slappna av. Jojo lätt för henne att säga, det är ju inte hon som ska bli stucken! Jag skrek faktiskt till ett litet "aj" när hon stack och då sa hon "så nu var det klart! Du var jätteduktig" Ungefär som man säger till en tre-åring.
Kände mig ganska seg resten av dagen och tung i hela kroppen och huvet. Kändes som att kroppen vägde 150kg och gravitationskraften hade ökat med 300%. Hade mest bara lust att lägga mig ner och vila, men det gick ju inte.

När det var dags att åka hem började det kännas ungefär som när man har feber, öm i hela kroppen o lite halvfrusen och halvvarm om vartannat. Då var det inte jätteskoj att traska omkring på MediaMarkt då Per börjar bli lite småsugen på att köpa platt-teve...! Men efter en timme så åkte vi hem. Då började jag känna mig lite mer öm i kroppen, men jag hade ingen feber.. Konstigt då det kändes som att jag hade 38-39 grader.. Somnade nån timme på soffan medans Per kollade på nån drakfilm, sen tog jag en ipren innan jag gick o la mig. Somnade dock innan den började verka så jag vet inte om den hjälpte, men jag sov gott hela natten igenom i vart fall! Kände mig fortfarande lite seg o mör i kroppen imorse (kan väl delvis bero på att jag hade lite träningsvärk sen bodypumpen i torsdags) så jag tog en ipren igen o då kändes det bättre. Effekten av den borde ju ha släppt nu och jag känner mig rätt ok nu faktiskt, lite seg bara, men å andra sidan är det ju bara grått o blött ute så det är ju inte jätteuppmuntrande direkt..

Nu är det dags att laga lite middag, Mattias o Eriqa ska komma över och äta lite middag och spela lite spel.

1 kommentar:

Matilda sa...

Tack för att du skrev detta inlägg!!
Jag ska ta sprutan :) hehe.

Jag ska kämpa mot OS och så får vi ses hur det är 2012 :) Följ gärna min väg dit!

Hoppas du har en jättebra helg!