tisdag 3 november 2009

Ytterligare en intelligensbefriad måndagskväll!

Igår var jag ute och åt middag med Per. Vi hamnade på Jensens Böfhus på Vasagatan och åt massa mat så man rullade ut därifrån sen. Började lite lätt med en nachoförrätt, sen en deras hamburgare och så nån chokladkaka med både glass och grädde till efterrätt! MUMS!!!

Vid halv åtta var det dags att bege sig hemåt eftersom vi skulle hinna hem till "Ullared", femmans nya bidrag till intelligensbefriad måndag. Och mer intelligensbefriat program får man nog leta efter (bortsett från Hollywood-fruarna då kanske)... Jösses, en kille från Göteborg som var där med sin mamma och som var make-up-artist.. Ja jag skulle nog inte boka nån tid hos honom tror jag...! Men ett tips man fick var att man skulle använda "rosa hårspray", den var tydligen bäst. Nu vet ni, rosa hårspray! Notera detta!! Den andra familjen de följde var några som åkte dit och campade nån vecka och dagarna spenderades på Ullared. Första dagen hamnade notan på "bara" 11.000kr.. Jojo...! Det var mamman och barnen som handlade, pappan var mest intresserad av att stanna kvar på campingen och dricka sprit! Det bästa är sekvensen när han ska tända grillen vid ca 5.00!!!
Och bästa citatet: "Börjar du bli hungrig?" "Nä! Det finns brännvin!" Haha!! Det kommer att bli ett stående måndagsinslag!!!Nu ska man nog spara lite pengar så kanske man kan åka dit nångång. Vore rätt kul att uppleva Gekås! =)

Nu blir det duschen efter träningen, sen blir det nog film!!

Inga kommentarer: