söndag 24 februari 2013

Det går åt rätt håll

Ja nu börjar det gå åt rätt håll. Oskar är frisk från sin ögoninflammation så han får gå till dagis imorgon och jag börjar känna mig lite bättre, inte lika ont i huvet som andra dagarna och inte heller lika rinnig i näsan som tur är. Bara en jäkla rethosta som inte vill gå över trots en massa hostmedicin. Känns lite segt då det kommer mest på kvällen precis innan man ska sova..! Jävligt irriterande att ligga o hosta till kl 1.. Har ju gått bra nu när man vart hemma, men vi får väl se hur det går nu inatt.

Ja de här dagarna har vi bara tagit det lugnt. I torsdags tog vi oss en tur till Stinsen och handlade lite mat och i fredags var vi bara inne hela dagen.
igår tog vi en tur ner till Edsviken och promenerade lite. Det var jättefint att gå längs vattnet så där kan det nog bli en del promenader :) Oskar var inte så intresserad av att sitta i vagnen utan ville hellre upp och klättra i snövallarna och sparka sönder snökockor som en annan demolition man! Riktigt kul att se hur han höll på.
På vägen hem hoppade vi in på nåt sushi och wokställe här i Sollentuna för lite lunch. Det var helt ok, men ingen Sushikungen direkt. Får se om man kan ta en utflykt dit nån dag :)

Idag har vi inte gjort nånting, bara slappat. Har knappt kommit utanför dörren trots att det var så fint väder. Jag tog en snabbtur till Stinsen då jag blev grymt sugen på våfflor men vi hade varken våffelmix eller grädde hemma, så det blev en tur till Citygross. Måste säga att jag gillar den affären. Har mycket o känns väldigt fräsch så det blir mycket handlande där.

Nu blir det slappa en stund till innan det är dags för sängen.

Inga kommentarer: