onsdag 7 december 2011

Lite lugna dagar

Ja det har vart ganska lugnt här sen sist. I fredags kom Stefan och Antoaneta över med sin son Mario och åt middag. Det var riktigt trevligt! Antoaneta hade tagit med sig ballonger till Oskar som vi trodde han skulle gilla, men det gjorde han inte alls.. Han började tokgrina så fort vi tog fram dom typ.. Stackarn! Han somnade som vanligt, men vaknade till på natten igen. Fick lite välling så somnade han om igen.
I lördags åkte jag hem till mamma och pappa då Per var på nåt uppstartsläger med sitt team. Försökte så gott det gick att hjälpa mamma baka kakor o laga middag. Gick sådär med tanke på att man hade en väldigt mammig son med sig som inte ville låta en gå mer än en halvmeter bort.. Lite småsegt.. Likadant var det på söndagen, då dög inte ens pappa när han kom dit på eftermiddagen.. Suck..
När vi åkte hem svängde vi förbi i Sollentuna och det börjar gå framåt! De har satt upp huskropparna, så vi såg typ vår lilla hörna vi ska bo i. Var dock bara första våningen som de fått upp men ändå :)
Måndag var det dags för jobb igen o sen var det dags för babysim igen. Jättekul att se Oskar komma ner i vattnet, helt lyrisk e han och vill inte komma upp igen.. Åkte hem, Oskar måste ha vart hungrig, han drog i sig 2/3 av en burk fiskgryta och en portion gröt sen somnade han. Så vaknade han vid elva och drog i sig en halv flaska välling. Det är bra att han äter. Per hade vart med honom på BVC i måndags och han hade inte riktigt återhämtat sig viktmässigt efter magsjukan så vi ska tillbaka i januari och väga honom igen.
Igår var det Buskul för sista gången och kors i taket fick jag honom att sova innan vi åkte dit. Sen åkte vi hem till Eriqa och busade med Arvid. De kommer nog bli riktiga busungar de där 2.. :) När vi åkte hem sen var Oskar nog ganska trött, vi hade bara åkt en eller två stationer innan han somnade... Sen sov han drygt en timme.
Idag har vi inte hunnit med så mycket. Plockade lite här hemma, sen gick vi ner till ÖF, där skulle det bakas pepparkakor.. Oskars deg åkte in i munnen men han tyckte inte det var så jättegott så det åkte ut igen efter en stund.

Pepparkaksbak



Sen gick vi hem och åt lite lunch sen somnade han sött och jag slappar framför teven. Får se hur länge till han sover, skulle kunna tänka mig att ta en powernap själv jag.. 

Inga kommentarer: