lördag 31 december 2011

Gott nytt år

Ja så var det nyårsafton igen! Svårt att tänka sig att det skulle gå så fort när man satt här med tjockismage för ett år sedan.
Det här året kan man ju bara sammanfatta med att det varit det bästa i mitt liv. Den 2 februari i år förändrades livet totalt då min älskade lilla Oskar bestämde sig för att titta ut. Att det gick att älska någon så mycket trodde man ju knappt var möjligt! Ja det har ju vart en del tunga dagar då inget vart bra och han inte har velat äta och nätter då han vägrat sova som man undrat om man e på väg att bli tokig men allt sånt glömmer man ju när den där lilla krabaten tittar på en med sina stora blå ögon och avfyrar sitt charmerande leende.
Det är även svårt att förstå att den där lilla saken som för knappt 11 månader sedan och bara låg där och skrek o åt och sket typ nuförtiden kryper runt på golvet, går snart alldeles själv och har en väldigt bestämd vilja. Det där med att kramas är inte riktigt hans grej så jag passar på att tvångskrama honom nu när han e så liten och knappt kan göra nåt motstånd ;) Det ska bli riktigt kul och få se hur lilla prinses fortsätter att utvecklas nästa år. Min älskade lilla busunge!

Nu börjar det bli dags att göra sig iordning för nyårsfirande hemma hos Mattias och Eriqa. Ska bli riktigt kul!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer: