lördag 18 juli 2009

Snart så!!!

Om ganska precis 6,5h kommer Jonny och Marie och hämtar oss för att ta oss ut till Arlanda och sedan ska SAS-planet ta oss vidare till Bulgarien, ska bli SÅÅ skönt att komma iväg lite. Dagen har mest bestått av att packa och städa lite så det ser någorlunda ordentligt ut när man kommer hem.
Så imorgon vid den här tiden sitter vi i solen och värmen med en drink eller nåt. Skönt att planet går så tidigt så har man hela dagen på sig sen. Har inte beställt nån mat planet, utan har brett några mackor själv så vi äter innan vi hoppar på. Flygresan tar ju bara tre timmar så det känns som att man klarar sig utan. Man får väl köpa en godispåse på taxfree om det skulle krisa sig. =)

Igår åkte vi hem från Falun efter ett SM som Per inte alls var nöjd med. Det kan ni läsa om här. Det känns inte så roligt för mig heller när man ser hur missnöjd han är och man vet inte riktigt vad man ska göra eller säga för att det ska kännas bättre. Han fick i vart fall en 2rättersmiddag på McDonalds och han slapp köra hem. Körde själv hela vägen och Per behövde inte säga nånting alls nästan, bara när jag frågade lite, annars gick det bra!

Nu ska jag gå och slappa lite och vänta på att de kommer, får se om det blir något sova av! =)

Inga kommentarer: