måndag 13 juli 2009

första semesterdagen avklarad!!

Har bara tagit det lungt idag! Var rätt skönt att ta det lugnt efter helgen. Åkte upp till Rättvik vid halvett ungefär o Per hade tänkt stanna till i Falun för att köra sm-banan. Det var väl en bra tanke ända tills himlen öppnade sig och det vräkte ner och åskade och blixtrade om vartannat. Vi stannade till en kortis i Falun för att kolla läget då det hade slutat regna, men det var rätt blött ute + att banorna var inte uppmärkta heller, så vi åkte vidare, och kom det inte mycket rikigt ännu en liten regnskur på de fem mil mellan Falun och Rättvik, och kvällen och natten fortsatte i ungefär samma anda..! KUL! NOT! Gick upp vid åtta på söndagen och åt frukost. Sov på pensionat den här gången så man slapp städa och laga frukost o allt sånt där, riktigt skönt var det! Sen regnade det till och från under hela loppet.Per slutade på en elfteplats, han var inte riktigt nöjd.

Sen var det bara att ralla hemåt igen då. Och då fick jag köra från Falun till Upplands Väsby och hälsa på min bror och hjälpa honom med PS3an och hämta lite godis som de hade köpt till oss.. Bla 1kg kokosprickar fick vi som vi började på imorse.. Det sjunker i burken, sakta men säkert.. ;)

Idag har vi bara tagit det lugnt, var med Pers pappa och fiskade strömming vid Nacka Strand. Fick faktiskt några fiskar, det trodde jag inte. Var ganska mycket folk där och fiskade, verkar va poppis ställe det där! =) Får se om man kan ta sig dit nån mer gång kanske. =)

Nu ska jag ut och sätta mig på balkongen och läsa lite och njuta av solen, kanske ta ett glas vin oxå! =) MUMS!!! Taxfree katalogen ska jag nog kika lite i.. ;)

Imorgon blir det tvätta lite så man har rena kläder inför Falun och Bulgarien! =) TJOHOOO!!!!

1 kommentar:

Christian Andersson sa...

Det går ju inte att sluta när man väl sattit igång med kokosprickarna.. jag råkade sätta i mig en hel burk en gång på en dag :/