måndag 25 juni 2012

Årets midsommar avklarad

Ja så var årets midsommar avklarad.

I år åkte vi ner till Mats och Karin och var i Mats föräldrars stuga strax utanför Nyköping. Det var jättekul och vi var 8 vuxna och 5 barn tror jag, så det var full fart.
Vi åkte ner i fredags mitt på dagen och när vi kom fram bjöds vi på sillunch. Jättegott var det, och eftersom det var så fint väder satt vi ute.















Efter det skulle vi klä midsommarstången så jag och Karin stannade på gården och fixade löv och så fick de andra bege sig ut längs dikeskanterna och hitta blommor för där fanns det visst massa otäcka djur så jag höll mig borta därifrån. När vi hade fixat i ordning den så var det såklart dans och Oskar tyckte det var jättekul när vi dansade omkring där.
























Oskar fick även en kompis där, lille Alex som var lika gammal som Oskar så de åkte den här lilla skrindan tillsammans flera varv på tomten.

Sen fick vi glass och jordgubbar och snackade massa skit och barnen lekte omkring på gräsmattan. Sen var det dags att grilla och alla hade köpt med sig massa mat så vi ställde upp all mat på ett bord och så fick man gå och plocka lite av det man ville ha. Vi satt ute och åt middag men det kom så mycket knott så det var lite jobbigt att va ute och äta så vid åtta-nio kanske gick vi in och satte oss. Då passade Oskar på att däcka inför natten. Full fart hade det vart hela dagen. Vi gick oxå och la oss ganska tidigt, vid halvtolv ungefär. Då somnade även vi fint. Oskar var snäll och sov ända till nio. LYX!

Tog det bara lugnt på lördagen. Åt frukost i lugn och ro och hann även med att få lite lunch innan vi åkte. Vi hann även med att tömma glassförpackningen och chokladsåstuben. Oskar ville gärna äta chokladsåsen och såg ut som en såstub hela han sen.. ;)














Kom hem vid fyratiden och då orkade ingen av oss göra nånting så vi promenerade ner till Heron City och käkade på O'Learys. Supergott som alltid, och nu är Oskar blivit lite större så fick han ett litet pysselblock och kritor som vi satt och lekte med. Sen fick han ett glas mjölk och blev helnöjd med det. Sen åt han upp vår mat den lilla rackarn!














Innan vi gick hem fick han leka i lekparken utanför sen somnade han fint i vagnen sen.













Även igår fick vi sovmorgon till kvart över nio, så man har blivit lite bortskämd. Tog en tur till Kungens Kurva och kollade lite möbelaffärer. Kollade en ny byggnad dom har där nere med massa inredningsaffärer och kollade soffor men allt e ju svindyrt och skitobekvämt. Har ännu inte hittat nåt som slår Ikea-soffan vi hittade förra helgen..

När vi kom hem sen så tog jag och Oskar det bara lugnt och Per stack ut och cyklade ett tag och kom hem när Oskar skulle sova så vi tog det bara lugnt resten av kvällen.

Imorse var det dags att jobba igen och nu har man ju vart lite bortskämd med sena mornar så man va ju inte pigg när klockan ringde imorse vid kvart i sju. Inte blev det bättre av att det ösregnade heller. BLÄ!


Var ute och övningskörde lite i Kungens Kurva och övade mig på nedväxling som jag tydligen har lite svårt för.. Men jag fick till det till slut sen =) Så kanske nån gång så!

Inga kommentarer: