måndag 2 april 2012

Andra jobbveckan

Ja så var man inne på andra jobbveckan då. Det gick bra att jobba heltid igen men man va rätt slut när man kom hem i fredags, somnade på soffan vid halv elva, det var ju ett tag sen man gjorde det.
Helgen var ganska lugn, i fredags köpte vi middag på ett nytt hak som har öppnat här, de hade pizza, pasta hamburgare och lite sånt, "pizzeriamat" men lite kändes lite fräschare än den andra pizzerian som finns här.
I lördags vaknade Oskar redan halvåtta, det var inte jättekul, men vad ska man göra. Jag tog upp honom i vår säng där han satt och pilla på allt som ligger på vårt sängbord. Sen tyckte han att Per skulle vakna och det gjorde han genom att sätta på honom ett par solglasögon.
Tog det lugnt på dagen, gick ner och tränade lite, kändes förvånansvärt bra faktiskt! Avslutade med att springa 3km vilket jag klarade på 18:20, det får man va nöjd med!
Sen åkte vi ner till Sushikungen med Johnny och Jenny och åt middag, sen åkte vi hem hit och spelade Buzz. En lugn och trevlig kväll! :)

I söndags fick vi sova ända till 8:30! Kors i taket! Åkte in till stan och träffade Cissi! Det var riktigt kul då det var ett tag sen sist! När jag kom hem gick vi och hälsade på grannen då hon hade vattnat våra blommor. Blev en snabbvisit innan det var dags för mat för Oskar.

Imorse var det upp och hoppa igen, gick väldigt bra att komma upp, det var ju ljust ute och när jag var inne i badrummet vaknade Oskar så han kom upp och busade lite innan jag skulle gå iväg till jobbet. Dagen började med ett möte som drog ut massa på tiden så det känns inte som att man fått nåt gjort. Har bara tagit det lugnt på kvällen och snart är det dags att gå och lägga sig.

Inga kommentarer: