onsdag 11 april 2012

Nu e glada påsken slut slut slut

Typ i förrgår, men ändå..

Vi tog det bara lugnt resterande dagar av påsken. I söndags var Per ute och cyklade på förmiddagen, och jag var ute på gården och lekte med Oskar, han gungade och lekte i sandlådan. Sen fick han för sig att vi skulle gå ut och gå så han traskade ner för trappen, hela vägen bort till vårt lilla centrum, tog ett varv där inne och sen hem igen. Gick även ner till parken här nedanför oss där han sprang omkring en stund innan det var dags för lunch och powernap. Sen storstädade Per cykelrummet så nu kan man gå in där ;)
I måndags var det utflykt som stod på schemat. Vi började med en tur ner till Babyland för att köpa en ny bilbarnstol till lillskiten då han växt ur den gamla. Det blev en Britax Max-Way som tog typ ett år att sätta fast i bilen. Remar som ska spännas fram och tillbaka och bälte som ska igenom hela stolen så den sitter fast ordentligt, så det är inget man flyttar på bara sådär i första taget! Men efter mycket om och men så fick vi fast den och Oskar verkade sitta bra där, han somnade nästan på en gång när vi hade startat. Visserligen var det sovtid för honom och när han e trött kan han nästan somna ståendes så han är inte så kinkig ;)
Sen gasade vi ner till Södertälje och Torekällberget. Ett lite friluftsområde som var uppbyggt som Södertälje på 1800-talet typ med både "landet" och en stadsdel och massa djur som stod och betade. Oskar tyckte det var jätteintressant och ville nästan klättra in till getterna.. Sen körde vi lite småvägar hem och tänkte vi skulle åka till Saltå, där Saltå Kvarn ligger för att se om det kanske fanns nån butik eller så, och det gjorde det självklart och även ett café men eftersom det var påsk så var det självklart stängt..! Så det var till att köra hem igen.

Igår var det jobba igen och det gick bra som vanligt. Var lite tungt att gå upp då det inte var världens roligaste väder ute men väl uppe så brukar det inte va några problem. Hände inte så mycket spännande, Per sålde min cykel som bara stått och samlat damm i X antal år nu så äntligen blev vi av med den, så vi åkte ner och åt middag på Sushikungen. MUMS! som alltid. Oskar börjar känna sig hemma där så när han hade ätit klart sin Oskar Special  och inte ville sitta still längre så gick han fram till de som jobbar där och drog iväg med dem på promenad så vi kunde äta ifred. ;) Han var en glupsk liten man igår, först åt han köttfärssås och spagetti innan vi åkte, sen 2 portioner med Oskar Special och så välling innan han somnade. Bra att han har aptit den där lille herrn! =)

Idag var det jobb igen och dagen började med kurs. Vi ska få en ny version av vårt system nu i slutet av april då det i juli kommer det massa lagändringar som kommer ändra vårt sätt att jobba så då måste även systemet ändras. Just nu kändes det som att man inte fattade nånting, men förhoppningsvis släpper det när man väl sitter där och jobbar med det..
Efter jobbet blev det in till stan och fika med Nathalie. Riktigt kul att snacka skit om allt o inget. Kom hem vid halvnio, inte så sent men Oskar hade hunnit somna vilket inte va så kul då han sov imorse när jag gick till jobbet så jag hoppas han vaknar till när jag ska upp imorgon så jag får gosa lite =)

Nu är det sängdags! Vet inte vad det är, e så jäkla trött! Har sovit massa hela helgen känns det som.. Sovit hela nätterna och passat på att sova när Oskar sover, men inte fan e man piggare för det. Är ju inte jätteuppiggande väder heller så det kan ju kanske bidra lite.. Får hoppas det blir vår på riktigt snart!

Inga kommentarer: