lördag 2 maj 2009

Karlstad

Jepp så var man i Karlstad då. Kom hit igår eftermiddag och det gick ganska bra, Astrid kunde sitt jobb fast hon hade lite fel när vi hade knappat in vandrarhemmet. Hon tyckte vi skulle åka till polishuset istället.. Men vi hittade rätt som tur var. Åt lite middag och slappade innan vi åkte till första tävlingen. När vi kom fram upptäckte Per att cykelskorna låg kvar på vandrarhemmet, så det var bara att gasa tillbaka igen då, och hämta dem. Tur vi inte bor så långt bort. Tävlingen gick fort, bara typ fem minuter, lagom tycker jag. ;) Sen åkte vi tillbaka och man somnade sött sen!
Idag har han än så länge kört en tävling av två, nästa startar vid sju-tiden så vi ska äta lite mat o sen åka dit. Efter tävlingen idag var vi inne i stan en sväng och åt lunch och kollade lite.
Fick ta en sväng in på apoteket oxå och köpa allergimedicin och ögondroppar. Får hoppas det hjälper nånting, nu går man ju bara o snörvlar o kliar sig i ögonen hela tiden...! Konstigt, var länge sen jag hade sådana här problem..

Nu ska Per snart vakna sen är det MAT!! =)

1 kommentar:

Christian Andersson sa...

Jajjemen! Ikväll blir det Metallica! Och ni är inte ensamma om att ha Playstation 3 nu ;)