torsdag 18 december 2008

Julbak

Inte idag, men igår dock. Då blev det storbak nästan med småkakor, norska småkakor, sandnötter där man mumsar i sig halva degen medans man håller på o bakar ut dem. Sen trycker Per i sig resten när dom är klara sen..! ;) Det måste ju godkännas..! Och det gör dom ju tydligen... Sen skulle det ju va gott med lite knäck o kola kanske men det börjar sina på kontot så vi får väl se om man har några kronor kvar så man kan köpa sirap o grädde. Har 25kr bonuscheck på ica, så det räcker väl en liten bit. Tur lönen kommer på måndag!!

Har förresten hämtat ut min mobil idag! Nu fungerar den så fint utan något som helst glapp nånstans!! Enda som var lite jobbigt var att alla spel försvunnit. Tur det går att få tag på nya.. ;) Även alla inställningar hade försvunnit, så det fick man oxå sitta o lägga in igen..

Nu är det bara 2,5 dag kvar att jobba innan jul. Gud så skönt!! Sen blir det att vila i 5 dagar, jobba 2, ledig 2, jobba 1, ledig 1, jobba ½, ledig en, jobba 3 o sen ledig igen..! Hattigt värre, men det kan ju kanske va rätt skönt ändå. Hoppas att det kommer va rätt lugnt på jobbet så man inte behöver stressa ihjäl sig!!! =)

Inga kommentarer: