söndag 21 juli 2013

Semestern fortsätter

Ja vad har hänt sen sist tro.. Ja i onsdags var vi bara hemma och gjorde ingenting i stort sett. På kvällen tog vi dock en liten tur ut till Saltsjöbaden och åt grillbuffé på en hamnkrog som Per hade hittat. Det var supergott och man var mätt och belåten när man åkte därifrån. När vi var klara körde vi runt i Saltsjöbaden och kollade in alla schyssta lyor som ligger där. Man skulle ju inte tacka nej till en villa där men det kan man ju se sig om efter i stjärnorna..!
I torsdags tog vi oss en tur ut till skärgården och Grinda. Det blev en heldag där ute då vi åkte vid halvtolv från stan och inte kom tillbaka förrän vid åtta på kvällen men det var mysigt. Oskar som hållit igång hela dagen somnade på båten på väg hem, sen ville han inte riktigt sova när vi kom hem..!
Fredagen och lördagen blev lugn. I fredags hände väl inget mer än att jag tog en tur till mina föräldrar för lite påhälsning.
Lördagen var ännu lugnare. Per skulle till Södertälje för att spana in sm så jag och Oskar var hemma själva. Tänkte vi skulle ut och cykla lite men humöret var väl lite sisådär så vi gick in igen och då tog det typ 10 minuter så satt han här i soffan och sov. Tog det bara lugnt på kvällen, tog en tur till stinsen och handlade lite resorb inför semestern.
Idag var det sm för Per nere i Södertälje och vi åkte dit vid lunchtid och starten gick vid två. Han började bra och låg runt 5-6 plats men han kraschade på slutet och slutade 9 så det var ju lite synd då han låg så bra till. Imorgon ska vi visst dit igen då det är nån sprintävling. Nu är fet slappa framför big Bang theory som gäller. 

Inga kommentarer: