söndag 14 juli 2013

Lugna dagar med goda vänner

Igår skulle vi hälsa på hemma hos Johnny och Jenny men först ville vi ta ett bad så vi drog hela gänget till Dalarö havsbad. Ett riktigt nice barnvänligt ställe där det var otroligt långgrunt. Det var inte lika stor strand som i Åkersberga men vattnet va lite varmare det var så grunt så Oskar tyckte det bara var roligt att plaska omkring där. Så det var karlarna som fick plaska med Oskar och jag och Jenny satt på land i solen och snacka skit.
När vi ledsnat på solen åkte vi hem till dom för lite grillmiddag. Mums så gott det är!! Sen blev det en massa skitsnack, kinect-spelande och kolla bilder från deras USA-resa. Åkte hem lite innan två men kom inte hem förrän närmare tre då Per skulle ta vägen förbi Jet i Fagersjö för att tanka och blåsa av bilen. Oskar som hade somnat så fint i deras säng tänkte vi bära ner lite fint i bilen vaknade till liv och var jättepigg och höll låda hela vägen hem + att när vi kom hem ville han inte lägga sig utan hellre se "sanseseep" (Shaun the sheep för de som inte kan Oskar-språket) men efter en flaska välling så..!

Imorse fick vi sovmorgon ända till 12:30 och då var det bara att upp och hoppa o äta lite frukost eftersom Mattias och Eriqa med Arvid skulle komma på besök. De kom vid femtiden och då tog vi en sväng till lekparken så småttingarna fick springa av sig lite. Oskar fastnade i gungan han och det var bara pappa som fick hjälpa till att putta på..!0
 Gunga
Det tyckte han va jättekul o sa bara meramera och fortare..!
Sen gick vi hem igen och lagade middag, fick bli köttfärssås o spagetti och sen jordgubbar med glass och grädde efteråt och massa skitsnack igen.
Oskar somnade tidigt idag, redan vid halvnio där nånstans så vi får se när han behagar vakna imorgon, så det år väl dags att sova nu så man orkar upp imorgon igen. 

Inga kommentarer: