tisdag 13 november 2012

14 år

Ja idag var det 14 år sedan jag träffade min lilla älskling på Heaven! Det firades med ett besök på Sushikungen. Oskar va såklart med och han åt glupskt av både sin egen och vår mat när han var klar med sin tallrik.
Igår var vi ute i Sollentuna för infomöte om allt som hade med inflytten att göra till nya lägenheten. Det var mycket att tänka på men det ska nog gå bra. Innan dess hann vi med ett besök på banken för att kolla lite hur mycket vi behöver låna och det blev en del, men kanske inte lika mycket man hade räknat med som tur var. Per hade lite diskussioner med banken idag så vi fick ner räntan lite grann. Känns skönt, så nu är hela den biten klar oxå. Bara att skriva på papper och sen om inte ens en månad e lägenheten VÅR!! Så nice!!

Har haft lite att göra på jobbet idag, har skickat ut två domar, varav en i ett ganska stort mål så det tog typ hela dagen att sortera akten sen.. Inte mycket hjärna som behövs där inte. :)

Nu ska jag snabbpacka lite kläder då vi ska på sekreterardagar till Gripsholmsviken från onsdag-torsdag och prata rutiner och sånt. Kan nog bli intressant. Vi blir hämtade från jobbet vid 11 och sen kommer vi hem torsdag kväll igen.

Inga kommentarer: